Taizhou Huangyan Aoxu Mould Technology Co, Ltd

Augstas kvalitātes produkts, profesionāls serviss, kas ir galvenais piegādātājs lāzera industrijā!

banner
Mājas > Ziņas > Saturs

BASF atklāja savus jaunos produktus 37. Nacionālajā augu aizsardzības dubultajā gadatirgū 2024.

- Dec 04, 2023-

news-414-276

2023. gada 19-21. novembrī BASF Lauksaimniecības risinājumu nodaļa prezentēja savus 2024. gada jaunos produktus un izdevīgos kultūraugu risinājumus 37. Ķīnas augu aizsardzības informācijas apmaiņas un pesticīdu aprīkojuma tirdzniecības izstādē, apspriežot jaunus lauksaimniecības tirgus un plānojot jaunu lauksaimniecības ekosistēmu ar augšupējiem un nozares pakārtotajiem klientiem.
Inovācijas ir svarīgs BASF biznesa virzītājspēks, lai panāktu ilgtspējīgu attīstību, un tas ir arī svarīgs gēns daudzveidīgas attīstības vitalitātes iepludināšanai biznesā. Šī gada augu aizsardzības izstādē BASF bija pirmais, kas paziņoja par trim jauniem produktiem, kas tiks laisti tirgū 2024. gadā Ķīnā.
Jauns "ass" slimību pārvaldībā: BASF Ruishou Duole ® Tas ir Ruishou ® Jauns ģimenes loceklis, kas satur divas patentētas sastāvdaļas. Spēcīgā flukonazola un hlorfluazurona kombinācija uzlabo efektivitāti, apvienojot profilakses un ārstēšanas priekšrocības; Ruishou Duole ® tika iekļauts pirmajā sarakstā Ķīnā, cerot iepludināt jaunus spēkus augļu un dārzeņu fungicīdu tirgū
Sēklu apstrādē tiek iegūti jauni audzēkņi: BASF Yukuo ® Tas ir jauns sēklu apstrādes līdzeklis, kas īpaši izstrādāts kukurūzas nematodes punduru slimībai (pazīstams kā "džentlmeņu stādi"), ar vidējo kontroles efektu 90% pret kukurūzas nematodes punduru slimību; To var tieši pārklāt ar rūpnīcā, atvieglojot sēklu apstrādi un padarot to lietotājam draudzīgāku lietotājiem, kuriem lietošanas laikā ir jāsaskaras ar ķīmiskām vielām. Yukuo ® sagaida jaunu vitalitāti kukurūzas nematodes punduru slimības produktu tirgū, kuram jau daudzus gadus nav bijis jauna plāna
Iesācējs grauzēju pārvaldībā: BASF jaunais rodenticīds ir neierobežotas lietošanas "bioķīmisks pesticīds", ko sertificējis Pesticīdu kontroles institūts un kas atbilst izplatīšanas kanālu kvalifikācijām. Peles mirst no pārmērīgas kalcija koncentrācijas asinīs un audu pārkaļķošanās pēc lietošanas. Šim rodenticīdam ir spēcīga garša un tas ir videi draudzīgs
BASF viceprezidents un BASF Agricultural Solutions Greater China vadītājs Van Sjans paziņoja, ka BASF uzticība Ķīnas tirgum neaprobežojas tikai ar investīcijām Džandzjanas integrētajā bāzē. Ķīnā BASF Lauksaimniecības risinājumu nodaļas ilgtermiņa uzmanības centrā ir arī Ķīnas apkalpošana. Strādāt kopā, lai meklētu ilgtermiņa sadarbību; Strādājot kopā, lai radītu ilgtspējīgāku vērtību mūsu partneriem, veidojot jaunu lauksaimniecības ekosistēmu un meklējot veiksmīgu līdzsvaru Ķīnas lauksaimniecības ilgtspējīgai attīstībai.
Pēdējos gados BASF ir nepārtraukti uzkrājis pūles, lai programmatiski attīstītu kultūraugu apsaimniekošanu, izmantojot klasiskos produktus un apvienojot izdevīgus patentētus jaunus produktus, lai izveidotu virkni daudzveidīgu ražas risinājumu, kas var apmierināt dažādas Ķīnas audzētāju pārvaldības vajadzības. Šajā izstādē BASF uzsvēra arī dažādu kultūraugu risinājumu vērtību, piemēram, rīsi, kvieši, kukurūza, banāni, vīnogas, kartupeļi utt., stimulējot augu aizsardzības tirgū lielāku vitalitāti. Ķīnā BASF ir uzsācis jaunas rīsu sistēmas izstrādi. Balstoties uz herbicīdiem tolerantu rīsu šķirņu izpēti, Ķīnas rīsu audzētājiem tiks nodrošināts jauns risinājums sēklu un nezāļu apsaimniekošanai, veicinot vieglāku un efektīvāku rīsu stādījumu apsaimniekošanu; Tikmēr izturīgo rīsu stādāmo augu pārvaldība nākotnē kļūs arī par svarīgu BASF rīsu programmas sastāvdaļu.
Jaunā lauksaimniecības ekoloģija neaprobežojas tikai ar augu aizsardzības jomu, un BASF pēdējos gados ir panākusi vairākas nozīmīgas sadarbības. Ja mēs strādājam kopā ar tādiem partneriem kā Nacionālais lauksaimniecības tehnoloģiju centrs un Yuntianhua, lai kopīgi veicinātu mēslojuma samazināšanas un efektivitātes tehnoloģiju, un izmantotu BASF jauno mēslošanas līdzekļu efektivitātes tehnoloģiju, lai uzlabotu slāpekļa piesaisti un oglekļa samazināšanu Ķīnas lauksaimniekiem mēslošanas līdzekļu lietošanas procesā un uzlabotu mēslojuma efektivitāte; Sadarbojoties ar Nacionālo tējas rūpniecības tehnoloģiju sistēmu un Ķīnas Lauksaimniecības zinātņu akadēmijas Tējas pētniecības institūtu, mūsu mērķis ir izmantot videi draudzīgu biopesticīdu Yingwei ® ar zemu atlieku saturu. Sākot no efektīvas tējas lapu pilienu pārvaldības, pētot jaunus zaļās vides virzienus. tējas kaitēkļu profilakse un kontrole Ķīnā; Sadarboties ar augšupējiem un pakārtotiem uzņēmumiem vērtību ķēdē, veicināt jaunu augļu un dārzeņu šķirņu zīmolu veidošanu, izmantojot rūpnieciskas alianses, un panākt vērtības nodošanu no fermām uz pusdienu galdiem; Sadarboties ar valsts lauksaimniecības tehnoloģiju veicināšanas sistēmu un nozaru asociācijām, lai turpinātu veicināt zinātnisku un drošu pesticīdu lietošanu. BASF ir apņēmies sadarboties ar partneriem un lauksaimniecības ekspertiem, lai integrētu ilgtspējīgas attīstības standartus visos biznesa lēmumos, liekot audzētājiem sniegt pozitīvu ieguldījumu ilgtspējīgas lauksaimniecības sasniegšanā.