Taizhou Huangyan Aoxu Mould Technology Co, Ltd

Augstas kvalitātes produkts, profesionāls serviss, kas ir galvenais piegādātājs lāzera industrijā!

banner
Mājas > Ziņas > Saturs

Par Chinaplas2024 Šanhajā

- Mar 25, 2024-

QQ20240325181433

Chinaplas ir viena no aizraujošākajām un dinamiskākajām izstādēm plastmasas un gumijas nozarē. Kā globāla platforma nozares dalībniekiem, lai demonstrētu jaunākās tehnoloģijas, novatoriskus produktus un vismodernākos dizainus, Chinaplas ir kļuvis par pasākumu, par kuru obligāti jāapmeklē ikviens, kas saistīts ar plastmasas un gumijas rūpniecību.

Ir daudz iemeslu apmeklēt Chinaplas. Viena no pasākuma galvenajām atrakcijām ir izstādes milzīgais mērogs. Chinaplas, kurā piedalās vairāk nekā 3800 izstādes no vairāk nekā 40 valstīm, ir lielākā plastmasas un gumijas izstāde Āzijā un viena no lielākajām pasaulē. Šāds izstādes dalībnieku klāsts nozīmē, ka pasākuma apmeklētāji var atrast visu nepieciešamo vienuviet neatkarīgi no tā, vai viņi meklē jaunus materiālus, modernu tehniku ​​vai jaunākās dizaina koncepcijas un metodes.

Vēl viena galvenā Chinaplas iezīme ir koncentrēšanās uz inovācijām. Izstāde lepojas ar to, ka tiek demonstrētas vismodernākās tehnoloģijas un produkti no visas pasaules, īpašu uzmanību pievēršot ilgtspējībai un videi draudzīgumam. Šī koncentrēšanās uz inovācijām nozīmē, ka pasākuma apmeklētāji var redzēt jaunākos sasniegumus nozarē un iegūt dziļāku izpratni par tendencēm un izaicinājumiem, ar kuriem saskaras plastmasas un gumijas nozare.

Papildus pašai izstādei Chinaplas rīko arī dažādus seminārus, konferences un sadarbības pasākumus. Šīs sesijas piedāvā apmeklētājiem iespēju mācīties no nozares ekspertiem, dalīties idejās un atziņās ar kolēģiem profesionāļiem, kā arī veidot jaunas biznesa partnerības un sadarbību. Neatkarīgi no tā, vai esat ražotājs, dizainers, piegādātājs vai izplatītājs, Chinaplas iespējas izveidot tīklu un mācīties ir nepārspējamas.

Kopumā Chinaplas ir fantastisks pasākums, kurā tiek demonstrētas labākās plastmasas un gumijas nozares. Ar savu milzīgo eksponentu klāstu, uzsvaru uz inovācijām un plašām tīklošanās un mācību iespējām, tas ir obligāts pasākums ikvienam, kas strādā šajās nozarēs. Neatkarīgi no tā, vai vēlaties būt priekšplānā tehnoloģiju un dizaina jomā vai vienkārši satikties un sazināties ar citiem nozares profesionāļiem, Chinaplas ir īstā vieta.

Ievietoja Leila

Mob/WhatsApp/Wechat: +86 13606826958

Email: leila@aoxumoulds.com

http://www.chinaplasmould.com

TAIZHOU HUANGYAN AOXU MOLD TECHNOLOGY CO., LTD.