Taizhou Huangyan Aoxu Mold Technology Co, Ltd

Høykvalitetsprodukt, profesjonell service, som kjerneleverandør i laserindustrien!

banner
Hjem > Nyheter > Innhold

BASF avduket sine nye produkter på den 37. National Plant Protection Double Trade Fair i 2024

- Dec 04, 2023-

news-414-276

I november 19-21 2023 presenterte BASFs Agricultural Solutions Department sine 2024 nye produkter og fordelaktige avlingsløsninger på den 37. China Plant Protection Information Exchange and Pesticide Equipment Trading Fair, og diskuterte nye landbruksmarkeder og planlegger et nytt landbruksøkosystem med oppstrøms og nedstrømskunder i bransjen.
Innovasjon er en viktig drivkraft for BASFs virksomhet for å oppnå bærekraftig utvikling, og det er også et viktig gen for å injisere diversifisert utviklingsvitalitet i virksomheten. På årets plantevernutstilling var BASF den første som kunngjorde tre nye produkter som vil bli lansert i Kina i 2024.
Ny "Sharp" i sykdomsbehandling: BASF Ruishou Duole ® Det er Ruishou ® Et nytt medlem av familien, som inneholder to patenterte ingredienser. Den sterke kombinasjonen av flukonazol og klorfluazuron øker effekten, og kombinerer fordelene med forebygging og behandling; Ruishou Duole ® Først børsnotert i Kina, i håp om å injisere nye krefter i frukt- og grønnsakssoppmiddelmarkedet
Frøbehandling produserer nye rekrutter: BASF Yukuo ® Det er et nytt frøbehandlingsmiddel utviklet spesielt for maisnematodedvergsykdom (ofte kjent som "gentlemanly seedlings"), med en gjennomsnittlig kontrolleffekt på 90 % mot maisnematodedvergsykdom; Den kan være direkte fabrikkbelagt, noe som letter frøbehandlingen og gjør den mer brukervennlig for brukere som trenger å komme i kontakt med kjemikalier under bruk. Yukuo ® Forvent å injisere ny vitalitet inn i produktmarkedet for maisnematode dvergsykdom, som ikke har hatt en ny plan på mange år
Nybegynner innen gnagerhåndtering: BASFs nye gnagermiddel er et "biokjemisk plantevernmiddel" uten begrenset bruk, sertifisert av Pesticide Control Institute, som er vennlig mot kvalifikasjoner for distribusjonskanaler. Mus dør av for høy kalsiumkonsentrasjon i blodet og forkalkning av vev etter inntak. Dette rodenticidet har sterk smak og er miljøvennlig
BASFs visepresident og leder for BASF Agricultural Solutions Greater China, Wang Xiang, uttalte at BASFs tillit til det kinesiske markedet ikke er begrenset til å investere i Zhanjiang Integrated Base. I Kina er det å tjene Kina også et langsiktig fokus for BASFs Agricultural Solutions Department. Arbeid sammen for å søke langsiktig samarbeid; Vi jobber sammen for å skape mer bærekraftig verdi for våre partnere, bygge et nytt landbruksøkosystem og søke en vellykket balanse for bærekraftig utvikling av kinesisk landbruk.
I de siste årene har BASF kontinuerlig akkumulert innsats innen programmatisk utvikling av avlingsforvaltning, ved å bruke klassiske produkter og kombinere fordelaktige patenterte nye produkter for å lage en serie diversifiserte avlingsløsninger som kan møte de forskjellige forvaltningsbehovene til kinesiske dyrkere. På denne utstillingen fremhevet BASF også verdien av flere avlingsløsninger som ris, hvete, mais, bananer, druer, poteter, etc., og stimulerer mer vitalitet i plantevernmarkedet. I Kina har BASF satt i gang utviklingen av et nytt rissystem. Basert på studiet av ugressmiddeltolerante risvarianter, vil en ny løsning for frø- og ugresshåndtering bli gitt for kinesiske risdyrkere, som fremmer en lettere og mer effektiv risplantingsstyring; I mellomtiden vil forvaltningen av resistente risplanthoppere også bli en viktig del av BASFs risprogram i fremtiden.
Den nye økologien i landbruket er ikke begrenset til plantevernfeltet, og BASF har oppnådd flere viktige samarbeid de siste årene. Hvis vi jobber sammen med partnere som National Agricultural Technology Center og Yuntianhua for i fellesskap å fremme gjødselreduksjon og effektivitetsteknologi, og bruke BASFs nye gjødseleffektivitetsteknologi for å forbedre nitrogenfiksering og karbonreduksjon for kinesiske bønder i prosessen med gjødselbruk, og forbedre gjødsel effektivitet; Sammen med National Tea Industry Technology System og Tea Research Institute of the Chinese Academy of Agricultural Sciences, tar vi sikte på å bruke det miljøvennlige biopesticidet Yingwei ® med lav restmengde med utgangspunkt i effektiv håndtering av tebladhoppere, og utforske nye retninger for det grønne. forebygging og kontroll av te-skadedyr i Kina; Samarbeide med oppstrøms- og nedstrømsbedrifter i verdikjeden, fremme merkevarebygging av nye frukt- og grønnsaksvarianter gjennom industrielle allianser, og oppnå verdioverføring fra gårder til spisebord; Samarbeid med det nasjonale landbruksteknologipromoteringssystemet og bransjeforeninger for å fortsette å fremme vitenskapelig og sikker bruk av plantevernmidler. BASF er forpliktet til å samarbeide med partnere og landbrukseksperter for å integrere standarder for bærekraftig utvikling i alle forretningsbeslutninger, noe som fører til at dyrkere gir positive bidrag til å oppnå bærekraftig landbruk.